Flyttstädning

Dags för flytt? Vi garanterar en skinande ren städning!

Slipp tänka på städningen när du ska byta bostad. Låt oss ta hand om det medans du flyttar in i ditt nya hem. Boka en tid som passar dig – vi anpassar oss efter ditt schema. Hos oss får du ett fläckfritt resultat med marknadens bästa priser per kvadratmeter. För mer info samt prislista klicka här.

Read More

Hemstädning

Från ett rent hem till ett inre lugn

Visst är det skönt att komma hem till ett rent hus? Vi vill att alla våra kunder ska känna sig fria från att behöva tänka på städning i hemmet. Därför har vi arbetat fram våra städabonnemang till våra kunder. Det funkar enkelt – Du väljer hur många timmar du vill boka in vår service, vi sköter resten. Är du osäker på hur mycket städning det kommer att behövas? Låt oss komma ut på ett besök och kika på det. Vi utgår ifrån dina behov och skräddarsyr ett paket som passar dig i din bostad!

Read More

Bohagsflytt

Från packning till ny bostad - Vi sköter hela jobbet!

Det kan ibland vara svårt att hitta en bra flyttfirma, speciellt i en stad där många flyttar omkring varje dag och pressen för flyttfirmorna är stor. Vi på Nirostäd vill erbjuda dig snabb och smidig hjälp med flytten. Vi är alltid tillgängliga för nya uppdrag och ser fram emot att ta på oss jobbet för dig. Eftersom varje flyttuppdrag är unikt vill vi be dig att kontakta oss ifall du vill veta vad priset skulle bli. Vi arbetar ständigt med offertförfrågningar och återkommer snarast om behovet är akut.

Read More

Företag

Förutom att utföra RUT-arbeten söker vi alltid samarbetspartners för nya uppdrag.

Vi arbetar med kontorslokaler, eventlokaler, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, kommuner, skolor eller industrilokaler. Kontakta oss med en offertförfrågan eller boka ett möte. Vi ser till att skräddarsy en lösning utifrån de behov som finns. Därefter upprättar vi ett städschema som passar er (vi kan även arbeta under kvällar och helger).

Read More

Hur det funkar

Vi tycker inte om att överkomplicera saker. Därför vill vi att våra kunder ska känna att det är enkelt att samarbeta med oss. Prova själv!

Steg 1
Du kontaktar oss med en offertförfrågan
Steg 2
Vi räknar fram en offert alternativt åter ut på ett besök hos dig
Steg 3
Du godkänner offerten, vi planerar in start av uppdraget
Steg 4
Färdigt utförande + nöjd kund!